Rolex Cosmograph Daytona RVS Zaak Witte Wijzerplaat Bruin Lederen Armband 622.631

Bent u op zoek naar een luxueus en stijlvol horloge dat bij elke outfit past Kijk dan niet verder dan de Rolex Cosmograph Daytona RVS Zaak Witte Wijzerplaat Bruin Lederen Armband 622.631. Dit horloge is gemaakt van hoogwaardige materialen en beschikt over een prachtig design dat zeker de hoofden zal doen omdraaien.

De kast van het horloge is gemaakt van gepolijst roestvrij staal en de wijzerplaat is wit. De wijzerplaat heeft zilverkleurige wijzers en Arabische cijfers. Het horloge heeft ook een tachymeterring op de rand. De band is gemaakt van bruin krokodillenleer en heeft een vouwsluiting. horloges zijn al jarenlang een favoriet onder horlogeliefhebbers en de Rolex Cosmograph Daytona RVS Zaak Witte Wijzerplaat Bruin Lederen Armband 622.631 is daarop geen uitzondering.

De Rolex Cosmograph Daytona RVS Zaak Witte Wijzerplaat Bruin Lederen Armband 622.631 wordt geleverd in een luxe geschenkdoos en is gedekt door een garantie van 2 jaar. Als u op zoek bent naar een horloge dat een statement maakt, dan is de Rolex Cosmograph Daytona RVS Zaak Witte Wijzerplaat Bruin Lederen Armband 622.631 de perfecte keuze voor u. Bestel vandaag nog op aaahorlogesnep.com en profiteer van onze gratis verzending en retourbeleid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *